Hold fest på Jægergårdsgade

Hos os kan du fejre jubilæer, fødselsdage eller andet med plads til ca. 40 personer. Vi tilbyder mulighed for selskaber til både frokost og aften. Derudover er der også mulighed for at booke restauranten søndage. Vi kan også komme ud til dit hjem eller til din virksomhed. Uanset hvad så synes vi at du skal komme forbi til en kop kaffe, så vi kan tage en snak hvad der passer dig bedst.   

Vi tilbyder følgende selskaber:

Ring eller skriv på:

Frokost Selskab

Hos os kan du holde dit frokost selskab på selve Jægergårdsgade i hjertet af Aarhus fra kl 12 til 17. Se vores udvalg af frokostretter eller ring for at høre mere om mulighederne.

Total priser fra 495,- pr. person.

Aften Selskab

Hold dit aftenselskab hos Piaf fra kl 18 til efter dit behov. Byd dine gæster og dig selv på Jægergårdsgades hyggelige aften stemning og mæt dig i franske specialiteter hos Piaf!

Total priser fra 595 pr. person.

Fest hos dig

Tag Piaf med hjem eller med på kontoret, vi står for alt! Vi tager mad, drikke og fest med hvor det passer dig. Ring eller kom forbi for at høre mere om dine muligheder.

Book en Søndag

Søndage kan books efter aftale. Vi vil gerne holde døren åben for dig, som vil forkæles på en søndag. På søndage kan vi tilbyde følgende fra Sæsonkortet:
3 retter 295,-
3 retter inkl. drikkevarer 495,-

Vinsmagning

Efter aftale kan vi også tilbyde vinsmagning helt op til 40 personer.